Kartlı ve Biyometrik PDKS Çözümleri

Sensormatic, hastane, şirket ve AVM gibi alanlara personel takibi, performans analizi ve giriş-çıkış güvenliğini sağlamak adına kullanılan PDKS sistemi çözümlerini, son teknoloji iş zekası ile sunuyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Üst düzey teknoloji ürünü olan otomasyon sistemleri hastane, şirket ve AVM içi güvenliğinde üstün performans sağlayan çözümler arasındadır. Personel takibi, performans analizi ve giriş-çıkış güvenliğini sağlamak adına kullanılan PDKS sistemi çözümlerini, son teknoloji iş zekası ürünlerinin satışını yapan Sensormatic firmasından temin edebilirsiniz. Gerek kartlı gerekse de biyometrik geçiş sistemi teknolojisine sahip PDKS çözümleri ile güvenlik düzeyini kendiniz belirleyebilirsiniz. Böylece şirket veya ofis giriş-çıkışı, kasa dairesi ve özel salonlar gibi güvenliğinin artırılması gereken mekanlar için personel dağılımını giriş-çıkış izinlerini kolaylıkla takip edebilirsiniz. Peki PDKS nedir? PDKS sistemleri ve özellikleri nelerdir? Şirket içi güvenlikte PDKS avantajlarına göz atalım...

PDKS: Personel Devam Kontrol Sistemleri

Personel devam kontrol sistemleri ihtiyaca yönelik çözümler sunan özel takip sistemleridir. Örneğin; şirket giriş-çıkışı, otopark alanları ve şirket içinde kullanılabilir. Kartlı sistem veya biyometrik sistem çözümleriyle personel dağılımı ve iş saatlerinin düzenliliği kolaylıkla ayarlanabilir.

Giriş ve çıkışların kontrolünde en sık kullanılan PDKS teknolojisi kartlı sistemlerdir. Personellerin çoğuna hatta tamamına kart dağıtılarak giriş izni sağlanır. Sisteme her gün veri kaydı yapılır. Ay sonunda da bu veriler analiz edilerek personel performansı kontrol edilebilir. Biyometrik yazılımlı kontrol sistemi için de aynı durum söz konusudur. Diğer yandan otopark takip sistemi de personel takip sistemleri olarak kullanılabilmektedir. Şirket araçları başta olmak üzere personel araçları için de giriş izni tanımlanır. Bu sistemlerin her biri en güncel teknoloji ile donatılan PDKS yazılımı sistemlerine sahiptir.

PDKS Entegre Çalışma Özelliği

Yeni nesil personel kontrol sistemi entegrasyon özelliği ile de dikkat çekmektedir. Çalışma prensibinin yanı sıra özel işlevler de tanımlanabilir. Entegre yazılım tabanlı tasarlanan bu sistemleri daha pratik hale getirebilmek için yönetim panelini güncelleyebilir veya özelleştirebilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz zaman performans analizi yapabilirsiniz. Otopark PDKS sistemi için de park entegrasyon ile entegre edilen çözümleri kullanabilirsiniz.

Sensormatic Arge ekibi tarafından geliştirilen ve kullanım kolaylığı sağlayan bu sistemle yetki dışı kullanıma izin verilmez. Mobil uygulamaya entegre çalışan Telpark yönetim sistemi sayesinde mobil cihazlar üzerinden de kullanılabilir.

PDKS Sistemleri Fiyatları

PDKS sistemleri yeni nesil teknoloji ürünleri olmasına karşın oldukça uygun fiyatlarla karşınıza çıkmaktadır. Sektörün rekabet ortamı ve müşteri memnuniyeti prensibi dolayısıyla fiyatlar her zaman müşterileri memnun edecek aralıktadır. Tabii her sistemin özelliklereine bağlı olarak fiyatları farklılık gösterebilir. Asansörlü otopark sistemleri fiyatları ile biyometrik PDKS sistem fiyatları nasıl birbirinden farklı ise aynı durum kartlı PDKS sistem fiyatlarında da geçerlidir.

Küçük veya büyük ölçekli şirketiniz için kullanacağınız PDKS sistemleri Sensormatic desteği ile iş verimini arttırmanıza ve dolayısıyla şirket olarak büyümenize katkı sağlayacaktır.

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar