Kazanç gösteren üç hisseyi öne çıkardı: SAHOL, AGHOL, SISE

Tacirler Yatırım'ın hazırladığı günlük BIST bülteninde teknik olarak bugün hareketli olması muhtemel hisseler paylaşıldı. Raporda ayrıca, 'Çok kısa vadeli göstergeler aşırı alım bölgesinde bulunmakta olup saatlik göstergeler ise aşırı alım bölgesine yaklaşmaktadırlar.' denildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Tacirler Yatırım tarafından hazırlanan rapor şöyle;

Dün alıcılı işlem gören BIST-100 endeksi gün içinde 1.422’ye kadar yükseldikten sonra günü 1.414’ten tamamladı.

Çok kısa vadeli göstergeler aşırı alım bölgesinde bulunmakta olup saatlik göstergeler ise aşırı alım bölgesine yaklaşmaktadırlar.

Bugün yükseliş hareketlerinde takip edilecek ilk direnç seviyesi 1.425’te olup bu seviyenin
geçilmesiyle birlikte 1.450 seviyesi hedeflenecektir. Olası satışlarda takip edilecek destek seviyeleri ise 1.380 ve 1.350’de bulunmaktadır.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar