Kira Öder Gibi Ev Sahibi Ol, Hayatın Tadını Çıkar

Herkesin hayali hiç kuşku yok ki bir ev sahibi olmaktır. Bunun için bir birikime sahip olduğunu düşünebilirsiniz. Ama kira öder gibi ev sahibi olabileceğiniz seçenekler de vardır.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Ev sahibi olmak için bir birikime sahip olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Konut fiyatlarının oldukça yüksek olduğu şu zamanlarda kira ödeyerek bir evde barınan birçok kişi bulunur. Kira fiyatları da oldukça yükselmeye başlarken çoğu kişi artık ev sahibi olmayı düşünür. Bu durumda kira öder gibi maddi yatırım yaparak ev sahibi olabileceğiniz imkanlar mevcuttur.

Senetle Ev Almak

Herkes bir evi olsun ister, evi olan da yatırım yapmak için konut seçeneğini düşünebilir. Yeni sunulan hizmetlerden birisi de senet ile ev sahibi yapmaktır. Artık herkesin bir evi olsun diye senet sayesinde kısa bir zamanda ev sahibi olmak çok kolaylaşmıştır. Maddi açıdan ferahlatacak, herkesi ev sahibi yapacak olan bu uygulama, Birikimevim tarafından sunulur.

Faizsiz Kredisiz Ev Sahibi Olmak

Kirada oturuyorsanız ve her ay kiralar yükseliyorsa buna artık son verebilirsiniz. Konut kredisi almadan, ödeyeceğiniz meblağı arttırmayan faizler olmadan da bir eve sahip olmanız artık mümkün. Kira ödüyormuş gibi taksitle ev sahibi olmanız için Birikimevim her daim sizin yanınızdadır. Geri ödeme yaparken sorun yaşamayacağınız finansal destek, yaşamın temel gereksinimi olan barınma için de sizlere sunulur. Faizsiz şekilde alacağınız bu destek sayesinde artık kısa vadede sizlerin de mutlu ve sıcak bir yuvası olacak. Dar ve orta gelire sahip ailelere, bireylere sunulan bu hizmet sayesinde konut kredisine ihtiyacınız olmadan Birikimevim finans desteği ile ev sahibi olma hayalinize çok yakınsınız.

Taksitle Ev Almak
Kira öder gibi ev sahibi olmak için finansal destek almalısınız. Bu desteği sizlere sunan Birikimevim sayesinde yüksek faizlerden, her ay boşuna gidiyormuş gibi gözüken kiralardan ve kredi derdinden kurtulursunuz. Türkiye’nin neresinde olursan olun, ev sahibi olmanız oldukça kolaylaşır. Sizlerde emanet olan bir evde kiracı olarak oturmaktan bıktıysanız; zaten kira diye duvarları boyamaktan, pencereleri değiştirmekten çekiniyorsanız taksitle ev almak tam da size göredir. Hem de taksit öderken faiz olmadan tıpkı bir kiracı gibi ödeyerek kısa zaman sonra evin sahibi olabilirsiniz.

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar