Knauf çalışanlarının güvenliğini önemsiyor

Knauf tarafından sürdürülebilir bakış açısıyla gerçekleştirilen Knauf Aile Günü etkinlikleri, bu yıl İş Sağlığı & Güvenliği etkinlikleriyle birlikte gerçekleştirildi. Knauf Genel Müdürü Ali Türker’ in açılış konuşması ile başlayan etkinlik, Knauf bünyesinde çalışan kişilere Knauf Kıdem Ödülleri takdim edilmesiyle devam etti. Ardından İş Sağlığı & Güvenliği tiyatro oyunu ile keyifli anlar yaşayan Knauf Ailesi, eşsiz barbekünün de tadını çıkardı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Düzenli olarak her yıl gerçekleştirilen Knauf Aile Günü etkinlikleri, bu yıl İş Sağlığı & Güvenliği etkinlikleri kapsamında 6 Ekim tarihinde Knauf’un Ahiboz Fabrikasında, 13 Ekim tarihinde ise İzmit Fabrikasında gerçekleştirildi.

Kıdem Ödülleri takdim edildi

Knauf Genel Müdürü Ali Türker’in açılış konuşması ile başlayan etkinlikte; yıllardır Knauf bünyesinde çalışan kişilere Knauf Kıdem Ödülleri takdim edildi. Ardından İş Sağlığı & Güvenliği tiyatro oyunu ile keyifli anlar yaşayan Knauf Ailesi, eşsiz barbekünün de tadını çıkardı. Çocuklara özel aktivitelerde yer alan palyaço etkinliği ile doyasıya eğlenen çocuklar, yüz boyama etkinliğinde yaratıcılıklarını geliştirdi. Knauf çalışanları ve aileleri eğlenceli aktivitelerde bulunurken aynı zamanda İş Sağlığı & Güvenliği etkinlikleri ile de eğitici ve bilgilendirici anlar yaşadı. Knauf ailesi, gün boyu süren farklı aktivitelerle, simülasyonlarla ve etkinlikteki sanal gerçeklik uygulamalarıyla dengelerini, güçlerini test ederken hep beraber eğlenceli saatler yaşadı.

 

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar