Koç Holding'i model portföyüne ekledi

İntegral Yatırım, Koç Holding'i 23,76 TL hedef fiyatla model portföyüne ekleyip, Anadolu Grubu Holding'i çıkarırken, Tüpraş hedef  fiyatını da 100 TL’den 140 TL'ye yükseltti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

İntegral Yatırım, Koç Holding'i 23,76 TL hedef fiyatla model portföyüne ekledi.

Ayrıntılar şu şekilde:

"Son değerlendirmeler ışığında Model Portföyümüzde bir güncelleme  daha yapıyoruz. Buna göre Model Portföyümüze 195 gün önce dâhil  ettiğimiz AGHOL’ü %38 getiri ile Model Portföyümüzden çıkarıyoruz.

AGHOL orta vadeli hedef fiyatımız olan 25TL seviyesine ulaşmış bulunuyor. Bununla birlikte Model Portföyümüze KCHOL ekliyoruz. Net aktif Değerine göre KCHOL için 61 milyar TL hedef piyasa değerimiz bulunuyor. Bu değere göre KCHOL için orta ve uzun dönemde %22 getiri potansiyeli bulunuyor.

Şirket 1.1x pd/dd çarpanından işlem görürken,  bu seviye tarihsel ortalaması olan 1.4x oranına göre %21 iskontoyu işaret etmekte. Önümüzdeki dönemde ekonomilerin dengeye ulaşmasının  etkisiyle TUPRS ve YKBNK tarafından aktif büyümesine pozitif katkılar  beklemekteyiz.

TUPRS Hedef fiyatımızı revize ediyoruz… Bununla birlikte TUPRS  için yükselen petrol fiyatları ve rafineri marjlarındaki artış  beklentilerine paralel olarak hedef fiyatımızı 100TL’den 140TL  seviyesine revize ediyoruz ve Model Portföyümüzde tutmaya devam  ediyoruz.

MP: TUPRS,TURSG,MGROS,TOASO,KCHOL,GARAN "

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar