Kontrolmatik Singapurlu şirketle görüşmelere başladı

Kontrolmatik'in Türkiye de kurulacak olan akıllı cep telefonu fabrikası için genel işleri kapsayan hizmeti karşılığında Singapur şirketine verdiği 4 milyon dolar tutarındaki teklif kabul edildi ve sözleşme görüşmelerine başlandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Kontrolmatik'in Singapur şirketine verdiği 4 milyon dolar tutarındaki teklif kabul edildi ve sözleşme görüşmelerine başlandı. 

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Şirketimizin, Türkiye de kurulacak olan akıllı cep telefonu fabrikası için gerekli elektrik, mekanik, HVAC, kompresör ve nitrojen sistemi, akıllı üretim hatlarının kurulumu, dijital fabrika altyapısı  (kontrol, haberleşme ve zayıf akım sistemleri) tüm dizayn, mühendislik, tedarik, uygulama, renovasyon ve rehabilitasyon işleri kapsamında Salcomp Co. Ltd. Singapur şirketine verdiği opsiyonlar hariç 4.000.000 USD+KDV tutarındaki teknik ve ticari teklif kabul edilmiş olup sözleşme görüşmelerine başlanmıştır.

Sözleşme görüşmelerinin olumlu ya da olumsuz şekilde tamamlanması sonrasında gerekli açıklamalar yatırımcılarımız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır."

KONTR KONTROLMATIK TEKNOLOJI ENERJI ve MUHENDISLIK A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 233.5
Satış 233.6
Değişim -2%
Son Değer 233.5
En yüksek 236
En düşük 228.8
Haftalık Değişim -7.3412%
Aylık Değişim -0.4264%
Yıllık Değişim 7.6036%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar