Koza Altın iddiaları doğruladı

Koza Altın, FETÖ'den aranan firari Hamdi Akın İpek, Nevin İpek, Osman Zenginer, Pelin Zenginer ve Ayhan Yurttaş'ın aralarında bulunduğu davanın ertelendiği haberlerini doğruladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Koza Altın'dan konuyla ilgili KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Çeşitli sosyal medya mecralarında Ankara 24.Ağır Ceza mahkemesinin 2020/20 E. Sayılı davası hakkında (Firarda bulunan Hamdi Akın İpek, Nevin İpek, Osman Zenginer, Pelin Zenginer ve Ayhan Yurttaş hakkında olan) davanın ertelendiğine yönelik haber ve söylentiler çıkmış olup Şirketimiz tarafından SPK'nın II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin "Haber ve Söylentilerin Doğrulanması" başlıklı 9. Maddesine istinaden açıklama yapılması gerekliliği doğmuştur.

İlgili mecralarda çıkan haberler doğruyu yansıtmakta olup ilgili dava 22.06.2021 tarihinde görülmüş ve 08.06.2022 tarihine ertelenmiştir.

Yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla."

 

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Konular Borsa Altın
Kategoriler Şirket Haberleri Borsa
Yorumlar