Kredi Çekmeden Araba Sahibi Olma Fırsatı

Araba kimimiz için bir hayal kimimiz için tutku, birikimi olan ya da ödeme şansına sahip insanların araba sahibi olması kolay ama ekonomik anlamda ödeme kolaylığı olmadan, peşinatsız ve vade farksız araba sahibi olmak çok zor. Sizde böyle düşünenlerden misiniz? Yanılıyorsunuz çünkü bunu düşünmenizi ortadan kaldıracak bir fırsat sizi bekliyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Birarabam İle Hayaller Gerçeğe Dönüşüyor

Türkiye’nin en önemli destek projesi olan Birevim alt kuruluşu olan Birarabam ile hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. Hayallerinizin gerçekleşmesi için herhangi bir birikiminizin olmasına ya da peşinat ödemenize gerek yok, istediğiniz şartlarda ve istediğiniz her modelde ki arabayı vade farkı ödemeden gerçek değeri üzerinden taksitle alabilirsiniz.

Kendine Özgü Yöntemler

İnsanlara sunduğu ödeme kolaylıkları ile senetle ev alma şansı tanıyan firma binlerce araba tutkununu hayalleri ile buluşturdu. Kendine özgü yöntemler ile faiz ya da vade farkı ödemeden araba sahibi olmak isteyen tüketiciler ister ticari isterse bireysel her aracı alabiliyor. Kredisiz araba seçenekleri hem ikinci el araçlar için hem de sıfır kilometre araçlar için geçerli.

En Güvenilir Faizsiz Tasarrufa Dayalı Sistem

Türkiye’nin her yerinde yaşayan vatandaşlar beğendikleri araç için gerekli olan ihtiyaçlarını firmaya bildirdiğinde ve ödeme planlamasını sunduğunda arabasını kolay ve rahat bir şekilde alabiliyor. Senetle ev almak dendiğinde Türkiye’de en güvenilir faizsiz tasarrufa dayalı sistem olarak adını duyuran firma senetle araba alma konusunda da aynı yatırım şansına sahip olma fırsatı veriyor. Birevim avantajlarını kullanarak senetle ev al projesinden yararlanan ve taksitlerinin yarısını ödeyene tüketiciler hayallerini süsleyen araba içinde desteklerden yararlanıyor.

Engellilere, Şehit Yakınlarına, Gazilere Özel Kampanyalar

Farklı dönemlerde düzenlediği kampanyalar dışında engellilere, şehit yakınlarına, gazilere ve kamu çalışanlarına da özel kampanyalar sunuyor. Daha kısa vadelerde ve daha düşük taksit oranları ile araba alınabildiği gibi Türkiye’de ilk kez uygulanan toplan borcunu vadesinden önce bitirenlere sunulan cazip avantajlar çok kolay araba sahibi yapıyor. Az bir peşinat ile tasarruf programına dahil olmanın avantajları ise çok daha fazla.

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar