Kuveyt Türk’ten genel müdürlüğe 200 milyon dolarlık yetki

Kuveyt Türk 200 milyon dolara kadar ilave ana sermayeye dahil edilebilir kira sertifikası ihracı için GM'ye yetki verdi. Kuveyt Türk yurt dışında 200 milyon dolar tutara kadar ilave ana sermayeye dahil edilebilir kira sertifikası ihracı için genel müdürlüğe yetki verdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Kuveyt Türk yurt dışında 200 milyon dolar tutara kadar ilave ana sermayeye dahil edilebilir kira sertifikası ihracı için genel müdürlüğe yetki verdi.

Bankadan KAP'a yapılan açıklamada, bu kapsamda KFH Capital Investment Company KSCC.'nin lider yönetici ve talep toplama yetkilisi olarak tayin edilmesine karar verildiği belirtildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar