Logo, Turquality® destek programına dahil edilen ilk yazılım şirketi oldu

Türkiye’nin en değerli bilişim markası Logo Yazılım, küresel Türk  markaları oluşturma hedefiyle yürütülen Turquality® destek programına  dahil edildi. Böylelikle Logo, Turquality® programının dahil edilen ilk yazılım şirketi oldu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Logo Yazılım program kapsamına alınmasında vizyoner Ar-Ge  yaklaşımı, çevik çalışma metodolojisi, 800’ü aşkın iş ortağı ve 90  bini aşkın aktif müşterisi ile ulaştığı büyük ekosistemin yanı sıra  güçlü, esnek kurumsal yapısı ve farklı coğrafyalara adapte edilebilen,  farklı dil seçenekleri olan geniş ürün ailesine sahip olması rol  oynadı. Şirket bu destekle birlikte bölgesel güç olma yolundaki  adımlarını daha da güçlü ve emin bir şekilde atacak.

Logo Yazılım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Logo Grup CEO’su M. Buğra Koyuncu, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “1984 yılında  küçük bir girişim olarak yola çıkan Logo Yazılım, bugün Türkiye’nin  uluslararası yazılım markası olarak hepsi bilişim teknolojilerine  odaklı şirketlerden oluşan bir yüksek teknoloji grubu haline geldi.

2016 yılında Romanya merkezli Total Soft’u satın alarak ve Hindistan’da Logo Infosoft’u kurarak yurtdışındaki varlığımızı  güçlendirecek önemli adımlar attık. Türkiye’nin mühendisleri ile hem  ülkemiz hem de yurtdışında faaliyette bulunduğumuz pazarlar için  çözümler geliştiriyoruz. Genç, yetenekli, yeniliklere ve kendini  geliştirmeye açık bir nüfusa sahip ülkemiz için yazılım sektöründe  global arenada büyümek için önemli fırsatlar var. Bu fırsatları  gerçeğe dönüştürmek ve yazılımın katma değerli olma özelliğini korumak  için markalaşmanın ve marka değeri yaratmanın önemine inanıyoruz.

Küresel pazarlardaki büyümemizin kazanacağı ivme ile ülkemizdeki  nitelikli istihdama sağladığımız katkıları daha da artıracağız. Bu  noktada Turquality® destek programına dahil olmaktan büyük mutluluk  duyduk. Dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan Turquality®’nin desteğini de aldıktan sonra Logo markasını küresel  pazarda çok daha iyi noktalara taşıma konusunda daha hızlı mesafe  kaydedeceğimize inanıyoruz” diye konuştu. 

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar