Logo Yazılım hisse senedi yorum ve grafikli analiz

InvestAZ Yatırım, Logo Yazılım hedef fiyatını 144,80 TL olarak belirledi. Raporda, 'Bu çeyrekte Türkiye operasyonlarında satışlar yıllık bazda %32 olurken Romanya'daki satış daralması Euro cinsinden %8 olmuştur' denildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

InvestAZ Yatırım, Logo Yazılım hedef fiyatını 144,80 TL olarak  belirledi.

Ayrıntılar şu şekilde:

"Logo Yazılım 3. çeyrekte beklentilerin üzerinde 31,4 mn TL kar  açıklamıştır (Konsensüs: 29,2 mn TL). Net Satışlar ise 120 mn TL  olarak açıklanarak beklentilere paralel gerçekleştmiştir (Konsensüs: 118 mn TL).

Bu çeyrekte Türkiye operasyonlarında satışlar yıllık bazda %32 olurken Romanya'daki satış daralması Euro cinsinden %8 olmuştur.

Tekrarlayan gelirler 224 milyon TL açıklanarak yıllık bazda %52  büyürken tekrarlanan gelirler bu seneki satışlardaki payını arttırarak  toplam satışların %60'ınıt oluşturmuştur.

Tekrarlanan gelirler,  şirketin SaaS (Hizmet tabanlı yazılım hizmetleri) ve bakım hizmetleri  segmentlerini kapsamaktadır. 2020 yıl sonu için Cironun yıllık olarak %30 büyüme göstereceğini öngörmekteyiz.

Yaptığımız indirgenmiş nakit  akımı değerlendirmesi sonucunda belirlediğimiz hedef fiyat pay başına 144,80 TL'dir." 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar