Logo Yazılım hisse senedi yorum ve grafikli analiz

Anadolu Yatırım, Logo hisse senedi teknik analizi raporunda kısa vadeli teknik görünümün pozitif olduğunun altını çizdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Anadolu Yatırım Tarafından Hazırlanan Analiz:

"Kısa vadeli teknik görünümü pozitif…

Son dört aydır geçilemeyen 40,00 seviyesi üzerinde hareketin başlaması  orta vadeli görüntü açısından olumlu. Hissede 40,00 üzerinde kalınması  halinde pozitif görüntü yükselen kanal üst bandı 45,00 seviyesi  hedefli devam edebilir.

Bu seviye üzerinde ise tarihi zirvesi 48,38  gündeme gelebilir. Kısa ve orta vadeli ağırlıklı ortalamaların  üzerinde hareket edilmesi ve Nisan ayından gelen alçalan trendin  üzerinde yükselmesi pozitif görünümü desteklemektedir.

Aşağı yönde  olası gerilemelerde ise Stop-loss olarak 39,90 izlenebilir.

Kısa vadeli Destekler: 40,20-39,00-38,30

Kısa vadeli  Dirençler: 42,50-45,00-48,38 "

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar