Lüks Kadife, 'satılacak' iddialarına açıklık getirdi

Borsada işlem gören Lüks Kadife Ticaret ve Sanayi AŞ, şirketin satılacağına dair iddialara ilişkin açıklamada bulundu. Şirketten KAP’a yapılan bildirimde haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirketten konuyla ilgili KAP’a yapılan açıklama şöyle;

'Bazı internet sitelerinde ve sosyal medya alanlarında şirketimizin satıldığına, satılacağına ve farklı iş kollarında bir faaliyette bulanacağına dair gerçek olmayan haber, söylenti ve paylaşımlar yapılmaktadır. Bu tür gerçek dışı haberlere itibar edilmemesini rica eder, Şirketimizin de bu tür spekülatif amaçlı ve asılsız haberleri yapanlar hakkında yasal haklarını sonuna kadar kullanacağını değerli yatırımcılarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyururuz.'

LUKSK LUKS KADIFE TICARET VE SANAYII A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 116.2
Satış 116.6
Değişim 1%
Son Değer 116.2
En yüksek 118.5
En düşük 114.2
Haftalık Değişim -0.1718%
Aylık Değişim 18.5714%
Yıllık Değişim 82.7044%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar