Mahkemeden Koza Altın'a kötü haber

Koza Altın, Çukuralan Altın Madeni İşletmesi 3. kapasite artırımı projesine ilişkin olarak İzmir 6. İdare Mahkemesi'nin Bakanlığın verdiği ÇED olumlu kararının iptal ettiğini açıkladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Koza Altın'dan konuyla ilgili KAP'a yapılan açıklama şöyle;

'Şirketimiz tarafından yapılması planlanan Çukuralan Altın Madeni İşletmesi 3. kapasite artırımı projesine ilişkin olarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) olumlu Kararı'nın yürütmesinin durdurulması ve iptali için, İzmir 6. İdare Mahkemesi de 2019/574 E. dosyası ile ilgili dava görülmekte olup ilgili davaya Şirketimiz davalı Bakanlık yanında müdahil olmuştur.

Şirketimize bugün tebliğ edilen gerekçeli karara göre, ÇED olumlu kararı iptal edilmiş olup Şirketimiz tarafından ilgili davaya ilişkin olarak temyiz yoluna başvurulacaktır.'

 

 

 

KOZAL KOZA ALTIN ISLETMELERI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 23.2
Satış 23.22
Değişim -0.5%
Son Değer 23.2
En yüksek 23.92
En düşük 22.94
Haftalık Değişim -6.1488%
Aylık Değişim -0.4291%
Yıllık Değişim 18.7916%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar