Marmaray, bu gece ve yarın ücretsiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Marmaray'ın bu gece ve yarın ücretsiz olacağını söyledi. Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı'ndan uçuşların kısa süre içinde başlayacağını açıkladı. İçişleri Bakanı Soylu da, kar yağışının perşembe gününe kadar süreceğini belirterek vatandaşlara uyarıda bulundu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine İstanbul'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, karla mücadele hakkında açıklama yaptı.

Karaismailoğlu, FSM ve 15 Temmuz'dan geçişlere saat 13.00'ten itibaren izin verileceğini belirterek, "Süreç sıkıntılı geçti. Mahmutbey-Hadımköy arasında terk edilen araçlar nedeniyle trafik durdu. Terk edilmiş araçların kaldırılması devam ediyor" dedi.

Marmaray'ın bugün ve yarın da ücretsiz olacağını duyuran Karaismailoğlu, "Marmaray, dün gece olduğu gibi bu gece ve yarın gece de ücretsiz olarak sabaha kadar vatandaşlarımıza hizmet edecek" açıklamasında bulundu.

'İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar başlıyor'
Karaismailoğlu, zorlu iklim koşullarının devam edeceğine işaret ederek, "Büyük bir özveriyle teyakkuz halinde çalışmaları devam ettireceğiz. Dünkü kadar olmasa da zorlu iklim koşulları devam edecek. Teyakkuz hali devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Kategoriler Gündem
Yorumlar