Meditera'dan iddialara yanıt

Meditera Tıbbi Malzeme, ortakların sahip oldukları payların borsada işlem görmesi için MKK'ya başvurduğu haberlerine ilişkin açıklama yaptı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Konuyla ilgili şirketten yapılan KAP açıklaması şöyle

"Değerli yatırımcılarımız,

Bazı internet platformlarında ve şirketimize iletilen sözlü bildirimlerde şirketimizin Yönetim Kurulunda yer alan ortakların sahip oldukları payların bir kısmını borsada işlem gören niteliğe çevirmek üzere Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. ne başvurduklarına yönelik haber ve söylentiler yer almaktadır.

Söz konusu durum gerçeği yansıtmayıp şirketimiz paylarının ilk halka arzı için düzenlenen ve SPK tarafından onaylanmış olan izahnamenin 27.3(b) ve 27.3(c) bölümlerinde yer aldığı üzere Şirketimiz Yönetim Kurulunda yer alan ortakların sahip oldukları şirketimiz paylarının satılmayacağına yönelik taahhütleri bulunmaktadır.

Bilgilerinize saygıyla sunarız."

MEDTR MEDITERA TIBBI MALZEME SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 31.64
Satış 31.68
Değişim 0.18%
Son Değer 31.66
En yüksek 34
En düşük 31.02
Haftalık Değişim -7.4269%
Aylık Değişim -18.7788%
Yıllık Değişim 13.7212%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar