MenaPay DragonEx’te listeleniyor

Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerini kapsayan MENA Bölgesinin ilk blok zinciri (Blockchain) tabanlı ödeme sistemi MenaPay, küresel olarak büyümeye ve farklı coğrafyalarda hizmet sunmaya devam ediyor. MenaPay’in tüm dünyada MPAY sembolüyle işlem gören kripto parası, Singapur’un önemli küresel kripto para borsalarından biri olan DragonEx’te 7 Kasım 2019 tarihinden itibaren işlem görmeye başlıyor.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

DragonEx, Singapur’da Kasım 2017 tarihinde kurulan ve hizmet vermeye başlamasından bu yana, topluluk odaklı yaklaşımı, ödül paylaşımları, kullanıcılarının gereksinimlerini sürekli dinleyerek bunlara cevap vermesiyle ilgi odağı olarak büyüyen bir borsa haline geldi.

Üst düzey siber güvenlik için düzenli iç denetimler yapan ve odağında Asyalı yatırımcılar olan DragonEx, hizmet kalitesini arttırmak için çalışmalarına devam ediyor. Mobil ödeme pazarında dünya devi şirketlere ev sahipliği yapan Asya’da yeni nesil ödeme yöntemi sunan MenaPay de pazarda yerini almak üzere DragonEx ile iş birliği yaptı. Dünyanın en önemli ve en güvenilir kripto para borsalarından biri olan Singapur merkezli DragonEx platformunda MPAY Token, 7 Kasım 2019 tarihinden itibaren işlem görmeye başladı.

Yatırımcılar için canlı söyleşi

MenaPay CEO’su Çağla Gül Şenkardeş, DragonEx’de yapılan MPAY listelenmesinin ardından gelen talepler üzerine Asyalı yatırımcıların sorularını yanıtlamak için DragonEx topluluk kanalında düzenlenecek olan canlı söyleşiye katılacak. Çağla Gül Şenkardeş, MenaPay’in Asya ülkelerindeki yatırımcılardan büyük ilgi gördüklerini, Avrasya Blockchain Zirvesi’nde de Asyalı yatırımcılardan yoğun davet ve talep aldıklarını belirterek, “MENA bölgesindeki ilk blockchain şirketi olarak başarımızı ve deneyimimizi Asyalı yatırımcılara taşımaktan dolayı mutluyuz. MenaPay’a olan ilginin Asya ve Avrupa arasında blockchain köprüsü olacağına inanıyorum” dedi.

MenaPay Hakkında

MenaPay, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da (MENA) bölgesinde blockchain teknolojisi ile üretilmiş ilk mobil ödeme uygulamasıdır.  İş dünyasının tanınmış liderleri tarafından Dubai'de kurulan MenaPay, özellikli blokchain konusunda dikkat çeken bölgenin dijital dönüşümünü destekleme vizyonu ile bölgedeki en yaygın kullanılan uygulama olma vizyonu ile çalışıyor. MenaPay, geleneksel ödeme yöntemleri yerine, şifreli blockchain ağı üzerinden ödeme yapar. Bu, her türlü kullanıcı için ve günlük hayatın her yönü için güvenli ve şeffaf bir ödeme ağı sağlar. MenaPay, yaygın bayi ağıyla nakitsiz bir toplum kurmak için USD ile eşdeğer “MenaCash”ı sunar. MenaPay'in MENA bölgesindeki para işlemlerinin geleceğini nasıl şekillendireceği hakkında daha fazla bilgi için www.menapay.io adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Şirket Haberleri
Yorumlar