MenaPay’den kullanıcılarına 7/24 anlık MenaCash alma müjdesi

Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerini kapsayan MENA Bölgesinin ilk blok zinciri (Blockchain) tabanlı ödeme yöntemi MenaPay’in güncel uygulamasında kredi kartı ile MenaCash satın alma özelliği eklendi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Dünyanın farklı coğrafyalarında genişleyen ağı ve ürün yelpazesi ile başarılı projeleri hayata geçiren ve bu yıl KPMG ile H2 Ventures tarafından hazırlanan Fintek100 raporuna giren global 100 şirketten biri olan MenaPay, finansal erişilebilirliği arttırmak konusunda yatırımlarına devam ediyor. Kullanıcıların dilediği, yerde dilediği zaman ödeme ve para transferi işlemlerini gerçekleştirebildiği bir güncelleme yayınlayan MenaPay  kullanıcıları artık banka transferi, ön ödemeli kart veya bayi ağı seçeneklerinin yanı sıra kredi kartı ile de MenaCash satın alabiliyor, para transferleri gerçekleştirebiliyor ve ödemelerini yapabiliyor.

Finansal çözümler alanında dijital dönüşümün itici gücü olan blokzinciri teknolojisi tabanlı MenaPay, bütünsel bir bakış açısı ile oluşturduğu hizmetlerinde nakitin dijitalleşmesi noktasında yaptığı geliştirme ile kullanıcıların cüzdanlarına anlık yükleme yapabilmesini sağladı. Blokzinciri tabanlı ödeme sistemlerinin hem Türkiye’de hem de dünyada müşteri memnuniyeti açısından titizlik ve hız gerektiren bir alan olduğunu belirten MenaPay ekibi, kullanıcıların MenaPay’in sabit kripto parası MenaCash’e erişimini artık daha hızlı gerçekleştirebileceğine vurgu yaptı.

Küresel ölçekte ödeme sistemlerinde yaşanan gelişmeleri yakından takip eden MenaPay, daha fazla kişiye çözüm ulaştırmak amacıyla sisteminin içerisinde çalışan sabit kriptopara MenaCash satın alma seçeneklerine kredi kartını da ekledi. Artık MenaPay kullanıcıları diledikleri zaman uygulamadan kredi kartı seçeneğini kullanarak dijital cüzdanlarına anlık  MenaCash yükleyebilecekler.

MenaPay Hakkında

MenaPay, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da (MENA) bölgesinde blockchain teknolojisi ile üretilmiş ilk mobil ödeme uygulamasıdır.  İş dünyasının tanınmış liderleri tarafından Dubai'de kurulan MenaPay, özellikli blokchain konusunda dikkat çeken bölgenin dijital dönüşümünü destekleme vizyonu ile bölgedeki en yaygın kullanılan uygulama olma vizyonu ile çalışıyor. MenaPay, geleneksel ödeme yöntemleri yerine, şifreli blockchain ağı üzerinden ödeme yapar. Bu, her türlü kullanıcı için ve günlük hayatın her yönü için güvenli ve şeffaf bir ödeme ağı sağlar. MenaPay, yaygın bayi ağıyla nakitsiz bir toplum kurmak için USD ile eşdeğer “MenaCash”ı sunar. MenaPay'in MENA bölgesindeki para işlemlerinin geleceğini nasıl şekillendireceği hakkında daha fazla bilgi için www.menapay.io adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kategoriler Kripto Para
Yorumlar