Mercan Kimya, borsadaki ilk işlem gününe tavanla başladı

Bu yıl borsada işlem görmeye başlayan 14. şirket olan Mercan Kimya, ilk gününde yüzde 3,6 yükselişle açılmasının ardından işlemlerin artmasıyla tavan yaptı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Borsa İstanbul'un en yeni şirketi olan Mercan Kimya, borsadaki ilk işlem gününün açılışında yüzde 3,63 prim yaptı ve 9,13'e yükseldi. Açılış seansının ardından devam eden alım emirleri sonrası hisse fiyatları dakikalar içerisinde tavanı gördü ve 9,69'a yükseldi.

Mercan Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 63.456.982 TL nominal değerli paylarının halka arzı sonrasında şirket hisseleri bugün Yıldız Pazar'da "MERCN.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başladı.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar