Merko Gıda’dan o iddiayla ilgili açıklama

Merko Gıda, ‘Bir internet sitesinde Şirketimiz ile ilgili yapılan haberde;  Şirketimiz ile bahsi geçen şahıslar arasında hiçbir ilişki bulunmamaktadır’ açıklamasında bulundu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Konuyla ilgili şirketten yapılan açıklama şöyle;

‘Bir internet sitesinde Şirketimiz ile ilgili yapılan haberde;  Şirketimiz ile bahsi geçen şahıslar arasında hiçbir ilişki bulunmamaktadır.  Ayrıca haberde bahsi edilen %9,79 oranındaki pay satışı asılsızdır.

Şirketimizin ortağı Merko Holding A.Ş.' nin 02.10.2020 tarihli KAP açıklamasında; "…Şirketimiz MERKO payları ile ilgili 3.556.856 adet pay 02.10.2020 tarihinde 12,50 TL - 14,52 TL fiyat aralığından satış işleminin taraflarınca gerçekleştirdiği bildirilmiştir. …" Satışa konu payın Şirket sermayesine oranı %6,03 tür.

Söz konusu haberde yer alan, Şirketimizi ve Şirketimiz ortaklarını zan altında bırakmaya yönelik ifadeler yukarıda detaylı olarak izah ettiğimiz üzere tamamen gerçek dışı olup, yapılan bu haber sebebi ile Şirketimizin ve ortaklarımızın uğrayabileceği zararlara ilişkin tüm yasal haklarımız saklı kalmak kaydı ile kamuoyuna saygıyla duyurulur.’

MERKO MERKO GIDA SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 12.81
Satış 12.89
Değişim 0.31%
Son Değer 12.82
En yüksek 13.4
En düşük 12.49
Haftalık Değişim -5.5964%
Aylık Değişim -8.2319%
Yıllık Değişim 62.2784%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar