Milpa işlemleri ile ilgili bir kişi hakkında tedbir uygulanacak

Borsa İstanbul'dan KAP'a yapılan açıklamada Milpa işlemleri ile ilgili bir kişi hakkında tedbir uygulanacağı belirtildi. Karar kapsamında Ümit Yaşar Karakaya, 1 ay süreyle  internet hisse emri veremeyecek.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Milpa işlemleri ile ilgili bir kişi hakkında tedbir uygulanacak. BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. maddesi çerçevesinde, Milpa Ticari ve Sinai Ürünler Paz.  San. ve Tic. A.Ş. (MIPAZ) payının piyasasında Yönerge'nin 6.  maddesinde  belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle aşağıda adı  belirtilen yatırımcı hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve  işlemlerine yönelik olarak 07/10/2019 tarihinden itibaren 1 ay süreyle  internetten emir iletilmesinin kısıtlanması önleyici tedbiri  uygulanacaktır.

Yatırımcı Adı ve Soyadı MKK Sicil Numarası
Ümit Yaşar KARAKAYA          12775718
Tedbirin uygulanacağı son tarih 06/11/2019'dur."

MIPAZ MILPA TICARI VE SINAI URUNLER PAZARLAMA SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 94.8
Satış 94.95
Değişim -1.05%
Son Değer 94.95
En yüksek 97
En düşük 92.7
Haftalık Değişim 11.4436%
Aylık Değişim 4.3406%
Yıllık Değişim 144.5904%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar