Naturelgaz hisseleri 1 Nisan'da işlem görmeye başlayacak

Halka arz sürecini tamamlayan Naturelgaz payları 1 Nisan'dan itibaren Yıldız Pazar'da 8,50 TL/pay baz fiyat, "NTGAZ.E" kodu ve sürekli işlem  yöntemiyle işlem görmeye başlayacak.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Halka arz sürecini geçen hafta tamamlayan ve yerli yabancı yatırımcıların yoğun talebiyle karşılaşan Naturelgaz hisseleri, 1 Nisan'dan itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak.

BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (Şirket) 34.500.000 TL  nominal değerli paylarının halka arzı tamamlanmış olup, Şirketin  sermayesini temsil eden 115.000.000 TL nominal değerli payları Kotasyon Yönergesi'nin 8'inci maddesi çerçevesinde kota alınmıştır.

Halka arz edilen Şirket payları 01/04/2021 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da 8,50 TL/pay baz fiyat, "NTGAZ.E" kodu ve sürekli işlem  yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir  değeri 3 milyon TL olarak belirlenmiştir."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar