Naturelgaz'ın halk arzında önemli gelişme

Global Yatırım Holding’in yüzde 95,5 oranında pay sahibi olduğu Naturelgaz'ın halka arzında önemli bir gelişme yaşandı. KAP'a yapılan açıklamada Vakıf Yatırım Menkul Değerler'le Halka Arza Aracılık Sözleşmesi imzalandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Global Yatırım Holding'den KAP'a yapılan açıklama şöyle;

'Şirketimizin, %95,496 oranında bağlı ortaklığı olan Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin halka arzına yönelik olarak; ilgili çalışmaların ve işlemlerin yapılması maksadıyla Şirketimiz, Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş., Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin diğer hissedarları ile Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ve Global Menkul Değerler A.Ş. arasında "Halka Arza Aracılık Sözleşmesi" 10.08.2020 tarihinde imzalanmıştır. Bu kapsamda halka arz işlemine ilişkin olarak Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. lider aracı kurum, Global Menkul Değerler A.Ş. ise eş lider aracı kurum olarak yetkilendirilmiştir ve halka arza yönelik ilgili çalışmalara başlamışlardır.

Bağlı ortaklığımızın halka arz sürecine ilişkin gelişmeler oldukça gerekli açıklamalar tarafımızca kamuoyu ile paylaşılacaktır.'

GLYHO GLOBAL YATIRIM HOLDING A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 13.13
Satış 13.14
Değişim 0.16%
Son Değer 13.13
En yüksek 13.19
En düşük 12.78
Haftalık Değişim 3.6306%
Aylık Değişim 3.3044%
Yıllık Değişim 26.7374%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar