Netcad Yazılım borsaya tavanla başladı
Netcad Yazılım, Borsa İstanbul’daki ilk işlem gününde tavan fiyata yükselerek 50,60 TL’den işlem görmeye başladı. Halka arz fiyatı 46 TL olan paylar, güçlü yatırımcı ilgisiyle dikkat çekti.
Abone olNetcad Yazılım payları, Borsa İstanbul’daki ilk işlem gününde tavan fiyattan açıldı. İnfo Yatırım liderliğindeki konsorsiyum aracılığıyla 28-29-30 Ocak 2026 tarihlerinde gerçekleştirilen talep toplama sürecinin ardından halka arz edilen şirket hisseleri, yatırımcıların yoğun ilgisiyle işlem görmeye başladı.
Halka arzda yaklaşık 1 milyon yatırımcıya dağıtım yapıldığı, bu rakamla son 20 ayın yatırımcı sayısı rekorunun kırıldığı belirtilmişti. Güçlü talep, Netcad Yazılım paylarının borsadaki ilk gün performansına da yansıdı.
Halka arzda 46 TL fiyattan satışa sunulan Netcad Yazılım payları, ilk işlem gününde yüzde 10 artışla 50,60 TL seviyesine yükselerek tavan oldu. Şirket hisselerinin sergilediği bu performans, halka arz sonrası yatırımcı ilgisinin güçlü seyrettiğine işaret etti.
Piyasa katılımcıları, Netcad Yazılım hisselerindeki fiyat hareketini önümüzdeki günlerde işlem hacmi ve yatırımcı davranışlarıyla birlikte yakından izlemeye devam edecek.
Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.