Nigbaş ve Çemaş'tan üretime devam mesajı

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7,4 şiddetindeki deprem sonrası Niğbaş ve Çemaş'tan da KAP'a açıklama geldi. İki şirket de tesislerinde herhangi hasar meydana gelmediğini ve üretim faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de 7,4 büyüklüğünde yaşanan deprem sonrası bölgede ve etkilenen çevre şehirlerde faaliyet gösteren şirketlerden birbiri ardına KAP açıklaması geliyor.

Son olarak Nigbaş ve Çemaş'tan da depremle ilgili açıklamalar geldi.

Niğbaş'ın KAP açıklaması:

"06.02.2023 sabahı meydana gelen 7,4 şiddetindeki deprem felaketinde Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan üretim tesislerimizde herhangi bir hasar meydana gelmemiştir. Üretim faaliyetlerimiz devam etmektedir. Depremden etkilenen yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz."

Çemaş'ın KAP açıklaması:

"06.02.2023 sabahı meydana gelen 7,4 şiddetindeki deprem felaketinde bağlı ortaklığımız BND Elektrik Üretim A.Ş.'nin Kahramanmaraş İli, Andırın ilçesi sınırları içinde faaliyet gösteren Üçgen Hidroelektrik Santralı (HES) tesislerinde herhangi bir hasar meydana gelmemiştir.Üretim faaliyetleri devam etmektedir. Depremden etkilenen yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar