O hissede AL tavsiyesi verdi

Deniz Yatırım, Emlak Konut GYO için 3,00 TL hedef fiyatını ve 'AL' tavsiyesini korudu. Analizde, 'Geçtiğimiz yıl ilk çeyrekteki 1.2 milyar TL’lik satış geliri (1,107 adet bağımsız ünite ve 168 bin m2) ile  karşılaştırıldığında daha iyi bir performans elde edildiğini  görüyoruz' denildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Deniz Yatırım, Emlak Konut GYO için 3,00 TL hedef fiyatını ve 'AL' tavsiyesini korudu.

Deniz Yatırım'ın konu ile ilgili raporunda şu değerlendirme  yapıldı:

"Emlak G.M.Y.O.
Tavsiye AL
Fiyat/Hisse TRY1.84
Hedef Fiyat/Hisse TRY3.00
Getiri Potansiyeli 63%
HAO 51%
Piyasa değeri TRY6,992 mln

EKGYO  1Ç21 ön satış rakamları

Emlak Konut GYO 1Ç21’de 1.8 milyar TL’lik ön satış rakamı elde  edildiğini açıkladı. Bu dönemde 1,206 adet bağımsız bölüm satışı (182  bin m2) gerçekleşmiştir.

Açıklanan bu ön satış rakamı şirketin daha  önce açıklamış olduğu 1.78 milyar TL’lik 1Ç21 ön satış geliri  beklentisi ile uyumludur. Geçtiğimiz yıl ilk çeyrekteki 1.2 milyar TL’lik satış geliri (1,107 adet bağımsız ünite ve 168 bin m2) ile  karşılaştırıldığında daha iyi bir performans elde edildiğini  görüyoruz. Hisse için 3.00 TL hedef fiyat ve AL olan önerimizi  koruyoruz."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar