O hissede hedef fiyatını yükseltti

Oyak Yatırım, Doğuş Oto hedef fiyatını 24,00 TL'den 30,00 TL'ye,  tavsiyesini 'endeksin altında getiri'den 'endekse paralel getiri'ye  revize etti.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Oyak Yatırım, Doğuş Oto hissesi hedef fiyatını 30,00 TL'ye, tavsiyesini 'endekse paralel getiri'ye revize etti.

Değerlendirmede şöyle denildi:

"Sene başında muhafazakar bir yaklaşımla %7.1 FAVÖK marjına ve yıllık %8'lik bir FAVÖK daralmasına işaret eden beklentilerimizi güçlü 1Ç21 sonuçlarının ve 4A21 satış performansının ardından  %8.2 FAVÖK marjı  ve yıllık %14’lük FAVÖK büyümesi olarak güncelliyoruz. Risksiz faiz  oranı varsayımımızı %13'ten %14'e güncellememize rağmen, hedef  fiyatımızı 24.00TL/hisse'den 30.00TL/hisse revize ediyor ve önerimizi  ise "Endekse Paralel Getiri" olarak güncelliyoruz" 

Tamamı için:

https://www.oyakyatirim.com.tr/Reports/DownloadFile?fileUrl=gunluk_bulten_20210511.pdf

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar