O hisseyi en çok önerilenler listesinden çıkardı

İş Yatırım, Selçuk Ecza'yı en çok önerilenler listesinden çıkardı. İş Yatırım ( https://www.isyatirim.com.tr ) konu ile ilgili raporunda, AGHOL, KORDS, THYAO, TTKOM, TUPRS, VAKBN ve YKBNK'ı en çok önerilenler listesinde tuttuklarını belirtti. Raporda şu değerlendirme yapıldı: "İş Yatırım - Model Portföy Değişiklikleri Selçuk Eczayı en çok önerilenler listesinden, şirketin azalan artış...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

İş Yatırım ( https://www.isyatirim.com.tr ) konu ile ilgili  raporunda, AGHOL, KORDS, THYAO, TTKOM, TUPRS, VAKBN ve YKBNK'ı  en çok önerilenler listesinde tuttuklarını belirtti.

Raporda şu değerlendirme yapıldı:

"İş Yatırım - Model Portföy Değişiklikleri

Selçuk Eczayı en çok önerilenler listesinden, şirketin azalan  artış potansiyeli ve kar realizasyonu nedeni ile çıkartıyoruz. Selçuk Ecza en çok önerinler listesine dahil ettiğimiz 14.02.2019 tarihinden  itibaren nominal %38 getiri sağlarken, endeksin %62 üzerinde  performans gösterdi. Model portföyümüzde sektör ağırlıklarına baktığımızda bankacılık  sektörünün portföy içindeki ağırlığı %24 seviyesinde.

Portföyün yıl içi getirisi Türk Lirası bazında %7,9 iken BIST-100'e  göreceli olarak bakıldığında getiri %12,9 seviyesinde gerçekleşti."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar