O şirket borsa kotundan çıkarıldı

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamada, Metal Gayrimenkul A.Ş. paylarının Borsa kotundan çıkarılmasına karar verildiği bildirildi. Şirket uzun bir süredir Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görüyordu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Borsamız tarafından 03/07/2020 tarihinde, payları Yakın İzleme Pazarı'nda işlem gören ve daha önce 11/05/2020 tarihinde Kotasyon Yönergesinin 23/1-ğ maddesi kapsamında uyarılan Metal Gayrimenkul A.Ş. (Şirket) ile ilgili olarak, Şirketin  faaliyet durumu nedeniyle, 31/12/2019 tarihli finansal raporlarına ilişkin bağımsız denetçi  görüşü de dikkate alınarak, Kotasyon Yönergesinin 23/1-c maddesi  kapsamında  Şirketin ilişkili taraflardan ticari olmayan alacakları  nedeniyle, daha önce söz konusu alacak oluştuğunda açıklanan ödeme  planları kapsamında alacağın tahsil edilemediği, son açıklanan ödeme  planında bir teminat alınmadığı ve borçlunun finansal durumu da  dikkate alınarak, Kotasyon Yönergesinin 23/1-ğ maddesi kapsamında,  Şirket paylarının 06/07/2020 tarihinden itibaren Borsa kotundan  çıkarılmasına karar verilmiştir."

METAL METAL GAYRIMENKUL A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 1.39
Satış 0
Değişim 0.12%
Son Değer 1.39
En yüksek 1.39
En düşük 1.39
Haftalık Değişim 17.7966%
Aylık Değişim 16.8067%
Yıllık Değişim 52.7472%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar