Odaş borçlarının bir bölümünü TL’ye çevirdi

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret AŞ tarafından -ODAS- KAP’a yapılan açıklamada Çan-2 Termik Santrali Projesine yönelik olarak kullanılmış olan kredinin 20 milyon euroluk kısmının TL’ye çevrildiğini duyurdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret AŞ’den KAP’a yapılan açıklama şöyle;

‘Çan Kömür ve İnşaat A.Ş.'nin Çan-2 Termik Santrali Projesine yönelik olarak kullanmış olduğu 175 milyon Euro uzun vadeli proje finansmanı kredisinin 20 milyon Euro'luk kısmı uygun şartlarda, aynı vade ve ödeme koşullarıyla Türk Lirasına çevrilmiştir.

Kredinin kalan kısmı için de uygun şartlarda Türk Lirasına çevrilmesine yönelik bankalar ile talep, değerlendirme ve görüşme süreci devam etmektedir.’

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar