Oyak, medya sektörüne girecek mi?

Bugün bazı basın yayın organlarında Oyak Grubu’nun Demirören Medya’yı satın alacağına yönelik haberler çıkmıştı. Konuyla ilgili Oyak’tan KAP’a açıklama geldi ve şirket iddiaları yanıtladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Oyak, medya sektörüne dair herhangi bir gündemi, planı ve/veya  kararı bulunmadığını bildirdi.

Oyak'ın internet sitesinde yer alan açıklamada şöyle denildi:

 "18.11.2019 tarihinde ODA TV kaynaklı “Demirören Medya’yı hangi grup alıyor?” başlıklı haber kurumumuzla ilişkilendirilmiş olup  gerçeği yansıtmamaktadır.

Türkiye’nin en büyük emeklilik fonu Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK)  olarak, reel sektörde yatırım fırsatlarını her zaman titizlikle  değerlendirmekteyiz. Ancak OYAK yönetiminin medya sektörüne dair  herhangi bir gündemi, planı ve/veya kararı bulunmamaktadır."

ODA TV'den bir iddia daha

Odatv, OYAK’ın açıklamasının ardından bir iddia daha ortaya attı.

İddiaya göre, Cumhurbaşkanlığı’nın, Demirören Medya’yı OYAK’ın alması görüşünde olduğu, ancak bu durumdan henüz OYAK yönetiminin bilgisinin olmadığı ifade edildi.

Odatv, kendisine konuşan haber kaynağının, “OYAK yönetiminin bu konuda henüz bilgisi yok” dediğini iddia etti.

 

OYAYO OYAK YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 47
Satış 47.4
Değişim 3.7%
Son Değer 47.4
En yüksek 47.98
En düşük 39.34
Haftalık Değişim 28.8043%
Aylık Değişim 37.4709%
Yıllık Değişim 98.6588%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar