Paris Sorbonne Business School ve BMI Business School İş Birliği ile Düzenlenen, Kurumsal Risk Yönetimi Sertifika Programı Yeni Dönemi Başlıyor!

BMI Business School ve Paris Sorbonne Business School iş birliği düzenlenen ve sektörden yoğun ilgi gören “Kurumsal Risk Yönetimi Sertifika Programı” yeni dönemi tarihi belli oldu. Finans alanında deneyim sahibi iş dünyası profesyonellerini, kurumsal risk yönetimi konusunda yetkin ve stratejik kararlara yön verebilen orta ve üst düzey yöneticiler olarak geliştirmeyi hedefleyen eğitim programı, yeni dönemini Mart 2021’de Online olarak gerçekleştirecek.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Kurumsal Risk Yönetimi Sertifika Programı hakkında detaylı bilgi için linki ziyaret edebilirsiniz.

Kurumsal risk, kurumların hazırlamış olduğu plan ve stratejileri sekteye uğratacak belirsizliklerin ve tehlikelerin belirlenmesi, analiz edilmesi ve karşılaşılabilecek etkenlerin değerlendirilmesi sürecidir. İlgili alanda çalışan iş dünyası profesyonellerinin bu belirsizlik ve tehlikeleri yönetebilmesi, ortaya çıkan riskler ile ilgili finansal stratejiler üretebilmesi gerekir. Hızlı bir şekilde değişen iş dünyasında risk çeşitleri artmaya devam etmektedir. Bu yüzden bu alanda kariyerini sürdürecek profesyonellerin kendilerini, bulunduğu sektörde uygulanabilir ve  doğru hazırlanmış eğitim programları ile güncel tutmaları gerekmektedir.

Kurumsal risk yönetimi alanında ülkemizde doğru hazırlanmış bir programa ihtiyaç duyulduğunu gören BMI Business School, Paris Sorbonne Business School ile iş birliği kurarak Kurumsal Risk Yönetimi Sertifika Programı’nı iş dünyası profesyonellerinin katılımına açtı. Uluslararası normlara uygun global ve yerel örneklerin inceleneceği eğitim modülleri ve kurumsal risk alanında önde gelen yerli ve yabancı akademisyen-konuşmacının eğitmen kadrosunda bulunduğu program yeni dönemini mart ayında başlatıyor.

Kurumsal Risk Yönetimi ve Analizi Sertifika Programı’nın amacı; güncel gelişmeler doğrultusunda şirketlerin karşılaştıkları riskler, bu risklerin analizi ve yönetimi konularında farkındalık kazandırmak ve kurumsal risk yönetimi konusunda yetkin ve stratejik kararlara yön verebilen orta ve üst düzey yöneticileri geliştirmektir. Kurumsal risk yönetimi uluslararası kabul gören ilke, kural ve standartlar çerçevesinde örnek olaylarla ele alındığı toplam 6 gün sürecek olan bu online sertifika programında katılımcılara, Kurumsal Risk Yönetimi konusunda stratejik bir bakış açısı sağlamakta, güncel yaklaşımlar ve trendler hakkında katılımcılarını bilgilendirmekte, ve uzmanlık altyapısı sağlamaktadır. Katılımcılara kurumlarında kurumsal risk yönetim sistem ve süreçlerini tasarlayabilecek, uygulayabilecek, değerlendirebilecek, geliştirebilecek yetkinliği kazandırmayı hedeflemektedir.

Programın eğitmen kadrosunda; Prof.Georges Chappoteau (Paris Sorbonne University), Raphael de Vittoris ( Michelin Group / Group Crisis Manager ), Mustafa Tercan ( Esas Holding – CFO ), Cumhur Bilgili ( Kibar Holding – Risk Managment Director ), Gökçe Çıtak ( Socar Türkiye – Risk and Insurance Group Director ), Emre Beşli ( Ernst & Young – Partner, Advisory ), Ali Kamil Uzun ( IIA Turkey – Founder, President ), Erdinç Güzel ( Unifree Duty Free – CFO )- de yer aldığı güçlü eğitmen kadrosunu detaylı incelemek için tıklayınız.

Online Dönemde - Eğitim programı, 6 Gün (3 Hafta) belirlenen tarihlerde 4 saatlik online seanslar olarak gerçekleştirilecek, eğitmen kadrosu tarafından yapılacak olan eğitim sunumlarının yanı sıra, güncel ve başarılı örnekler katılımcılarla birlikte incelenecek, soru-cevap ve tartışma kısımları ile interaktif sanal sınıf ortamı yaratılacak, ayrıca deneyim, bilgi paylaşımı ve networking seansları yapılacaktır.

Egitim programı, finans, muhasebe, mali işler, iç denetim, kontrol, operasyon, geliştirme ve benzeri alanlarda deneyimli iş dünyası profesyonellerini, strateji, risk yönetimi, kurumsal yönetim alanlarında gelistirmek, güncellemek ve ilham vermek için tasarlanmıstır.

Programa öncellikle ilgili alanlarda deneyim sahibi, kurumlarında orta – üst düzey yönetici olarak çalısan veya yönetici adayı olarak gösterilen iş dünyası profesyonelleri kabul edilmektedir. Program sonunda başarılı olan katılımcılar ise IAE Paris Sorbonne Business School ve BMI Business School tarafından hazırlanan resmi 2 adet  “Kurumsal Risk Yönetimi & Analizi” sertifikasına hak kazanacaklar. 20  Mart 2021 tarihinde başlayacak online dönem için kayıtlar alınmaya devam ediliyor, fakat kontenjan 20 kişi ile sınırlı durumda.

Eğitim hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru için https://www.bmieducation.com/executive-education/sorbonne-risk-management-executive-education?utm_source=borsamatik  sayfasındaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

Kategoriler Şirket Haberleri
Yorumlar