Pax Gold Nedir, Nasıl Alınır?

PAXG ile gösterilen altın destekli bir kripto para türü olarak ifade edilen pax gold ile Paxos Trust Company tarafından altyapı sunulan bir temel fiziksel altın değeri satın almış olursunuz.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Altın destekli bir kripto para türü olarak ifade edilen pax gold PAXG ile gösterilir ve bu para biriminden aldığınızda Paxos Trust Company tarafından altyapı sunulan bir temel fiziksel altın değeri satın almış olursunuz.

İnternet üzerinden pax gold nedir diye baktığınızda 2019 yılının Eylül ayında piyasaya çıktığını ve farklı borsalarda işlem yapılabildiğini görebilirsiniz. Bu dijital paranın üretimindeki asıl hedef fiziksel değerli emtiaların ticari piyasalarda bölünebilir halde işlem görmesini sağlamaktır. Bu sayede altına yatırım yapmak daha da avantajlı hale gelmektedir. Küçük zamanlı yatırımcılar tarafından daha fazla tercih edilen bu kripto parada alacağınız her turarın karşılığı bir külçe altının parçası olmaktadır ve bu altın Brink depolama şirketinin altın kasalarında muhafaza edilen London Gold Delivery altın külçeleridir.

Pax Gold Nasıl Alınır?
Şeffaf ve istikrarlı bir kripto para olarak ifade edilen pax gold aynı zamanda güvenilirlik, kolay erişim gibi özelliklere de sahiptir. Pax gold nasıl alınır diye baktığınızda bunun için en uygun yolun güvenli bir platform üzerinden gerçek para birimleri karşılığı ile işlem yapmak olduğunu görebilirsiniz. Burada işlem görecek dijital paranızın değeri piyasada geçerli olan arz talep ilişkisi ile ortaya çıkmaktadır. Pax gold ne kadar sorusuna yanıt aradığınızda değişken fiyatlarla karşılaşabilirsiniz.

Pax gold satın almak için platform üzerinden cüzdan hesabı oluşturmanız gerekecektir. Bu amaçla ilk olarak platforma girdiğinizde güvenlik sertifikasının olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Ardından hesap oluştur kısmına tıklayarak TC kimlik numarası ve doğum tarihi gibi bilgileri girmelisiniz.

Hesap oluşturduktan sonra bakiyenize TL yükleyerek işlem yapabilirsiniz. Cüzdanınızda bakiye olmadan pax gold al işlemi yapamazsınız. Bunun için para yatırma sekmesine tıklayarak yatırmak istediğiniz tutarı ilgili alana girmeli ve onay vermelisiniz. Fakat bu işlemleri kendi adınıza ait vadesiz ve bireysel hesaplar üzerinden yapmanız gerekecektir. Para transferi yaptıktan sonra paxg USD ve TL fiyatlarını takip edip paranızın değeri üzerinden alım satım gerçekleştirebilirsiniz.

Pax Gold Fiyatları ve Özellikleri

Kolayca tahsis edebileceğiniz ve nakde çevirebileceğiniz pax gold fiyatı altın ONS fiyatına endekslidir. Bu nedenle fiyatlarda hareketlilik söz konusudur. Bu değişimleri anlık olarak takip edip saniyeler içerisinde işlem yapabilmek için Bitlo platformunu kullanabilirsiniz. Paxg TL değeri üzerinden alım ya da satım gerçekleştireceğinizde yüksek oranda kazanç elde edebilmek için Bitlo ekibinden destek alabilirsiniz. Sitenin kolayca ve güvenle kullanılabilecek şekilde tasarlanmış olması sizin için avantaj sağlayacaktır.

Kategoriler Altın
Yorumlar