Pazaryeri Entegrasyonu ile Satışlar Zirve Yapsın

Satıcılar, üye oldukları bütün pazaryerlerinde ürün yüklemek, fiyat girmek ve stok bilgisi güncellemek gibi işlemleri elle gerçekleştirmek durumunda kalır. Pazaryeri entegrasyonu ile e-ticaret sitenizde daha önce hiç yakalamadığınız satış rakamlarına ulaşmaya ne dersiniz?

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Pazaryeri entegrasyonu ile e-ticaret sitenizde daha önce hiç yakalamadığınız satış rakamlarına ulaşmaya ne dersiniz?

E-ticaretin hayatın ayrılmaz bir parçası olmaya başladığı günümüzde tüketiciler kadar satıcılar için de farklı uygulamaların avantaj getirdiğini ifade etmek gerekir. Tam da burada satıcıların dikkatini çeken temel argümanlardan bir tanesi internet satışının gerçekleştirildiği pazar yerlerinde verimliliğin arttırılmasıdır. Peki, ama nasıl?

Satıcılar, üye oldukları bütün pazaryerlerinde ürün yüklemek, fiyat girmek ve stok bilgisi güncellemek gibi işlemleri elle gerçekleştirmek durumunda kalır. Binlerce ürünü 10’a yakın pazaryerinde yeniden düzenlediğinizi bir düşünsenize. Gerçekten bu haftalara alabilecek oldukça can sıkıcı bir iş olacaktır. Neyse ki tüm bu işlemleri sizlerin yerine gerçekleştirecek olan harika bir yazılım var. Siz ofisinizde bacaklarınızı uzatarak satışların artışını gözlemlerken nesatilir.com sizin için adeta arı gibi çalışıyor.

Pazaryeri Entegrasyonu Neler Sunar?

Zaman yönetimi konus unda sizi oldukça avantajlı kılacak olan nesatilir.com; hepsiburada entegrasyonu, gittigidiyor entegrasyonu ve n11 entegrasyonu gibi pek çok hizmeti ile size katkı sağlıyor. Sizlere hizmet sunulan e-ticaret platformları noktasında herhangi bir ayrım gözetilmeksizin hizmetler her geçen gün çeşitlendiriliyor. Peki, çeşitliliği ile göz kamaştıran entegrasyon hizmetleri size ve işletmenize neler kazandıracak?

Gelir – Gider Analizi

e-ticaret platformlarında satış yaparken öncelikli amacınız kar etmektir. Ancak pek çok işletmenin kar analizi ve gelir – gider dengesi üzerinde gerekli değerlendirmeleri yapmaması uzun vadede ciddi kayıplar yaşanmasına neden olur. Nesatilir.com olarak sizlere sunduğumuz entegrasyon hizmetleri kapsamında gelir – gider analizini yaparak sizlere detaylı bir analiz raporu sunuyoruz.

Satış Analizi

Satışlarınızı değerlendirirken sadece kar oranlarınıza bakmak sizce de tek yönlü ve sığ bir analiz yöntemi olmaz mı? Nesatilir.com olarak satışını gerçekleştirdiğiniz ürünlerin saat, lokasyon ve kategori bazlı değerlendirmelerini yapıyoruz. Bu sayede satışlarınızı daha da yukarılara çekebilmeniz adına ciddi bir avantaj elde etmenize yardımcı oluyoruz.

Stok Takibi ve Yönetimi

Birden fazla pazaryerinde hizmet sunan işletmeler için stok takibini gerçekleştirmek dünyanın en zor işlemlerinden bir tanesi olabilir. Nitekim stok takibinde yaşanan aksaklıklar zaman zaman stoku tükenen ürünün satılmasına neden olur. Bu da müşteri nezdinde ciddi bir memnuniyetsizlik ve sizin açınızdan prestij kaybı anlamına gelir. Ancak nesatilir.com olarak sizlere sağladığımız başarılı alt yapı ile stok takibinde problem yaşamadan müşterilerinizle güçlü bir ilişki kurabileceksiniz.

Hangi Pazaryerlerinde Hizmet Sunuyoruz?

Türkiye’de internet alışverişinin en çok gerçekleştiği pazaryerlerinde entegrasyon hizmeti sunarak sizlerin avantajlardan yararlanmasına olanak sağlıyoruz. Başlangıç aşamasında n11, hepsiburada, gittigidiyor, trendyol ve aliexpress ile ilgili hizmetler sunsak da kısa vadede hizmet alanımızı genişletmeyi hedefliyoruz. Siz de satışlarınızı bu platformlar aracılığı ile yapıyor veya yapmayı düşünüyorsanız pazaryeri entegrasyonu hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Üstelik bütçenize uygun fiyatlarla hizmet alabileceksiniz.

Kategoriler Ekonomi
Yorumlar