Pegasus’dan yeni yatırım hamlesi

Pegasus, önümüzdeki sene 1 milyar dolar yatırımla filosuna 16 adet uçak daha katacak. Pegasus CEO’su Mehmet Tevfik Nane, Türkiye ekonomisi ve geleceğine sonuna kadar güvendiklerini belirterek “Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” diye konuştu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Türkiye’nin en büyük ikinci havayolu Pegasus, önümüzdeki sene 1  milyar dolar yatırımla filosuna 16 adet uçak daha katacak. Pegasus CEO’su Mehmet Tevfik Nane, Türkiye ekonomisi ve geleceğine sonuna kadar güvendiklerini belirterek “Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Star'dan Kaan Zenginli'nin haberine göre, Esas Holding tarafından 2005 yılında satın alınan ve bugün Türkiye’nin en büyük ikinci  havayolu konumuna yükselen Pegasus Havayolları, yeni yatırıma  hazırlanıyor.  Şirket, önümüzdeki yıl 1 milyar dolara yakın bir  yatırımla 16 adet uçak alacak. Ayrıca 1.000 kişiye de yeni iş imkanı  sağlayacak. 

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar