Pegasus'tan 'kısıtlama' ile ilgili açıklama

Pegasus, yeniden uygulanmaya başlayacak olan sokağa çıkma yasağı uygulaması ile ilgili bir duyuru yayımladı. Duyuruda "Bileti olan misafirlerin seyahatine ilişkin bir kısıtlama olduğu bilgisi yapılan açıklamalarda yer almamaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Pegasus'un duyurusunda, "Bileti olan misafirlerin seyahatine ilişkin bir kısıtlama olduğu bilgisi yapılan açıklamalarda yer almamaktadır." değerlendirmesi yapıldı.

Duyuruda şu bilgiler verildi:

"17/11/2020 tarihinden itibaren hafta sonları saat 10.00 ile 20.00 dışında uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı süresince, bileti olan misafirlerin seyahatine ilişkin bir kısıtlama olduğu bilgisi yapılan açıklamalarda yer almamaktadır. Konu ile ilgili resmi otoritelerin yayınlayacağı genelgeyi beklemekteyiz. Bu süre içerisinde web sitemizde yer alan duyurularımızı takip edebilirsiniz."

İçişleri Bakanlığı tarafından gece yayımlanan genelgede "Hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı süreler içerisinde vatandaşlarımızın özel araçlarıyla şehir içi ya da şehirlerarası seyahate çıkmamaları esastır." denildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar