Sabancı üst yönetiminde 2 ayrılık

Sabancı Holding'in üst yönetiminde iki ayrılık yaşandı. Finans Grup Başkanı Barış Oran ve Yapı Malzemeleri Grup Başkanı Tamer Saka, görevlerinden ayrılma kararı aldıklarını duyurdu.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Dünya gazetesinde yer alan habere göre, Sabancı Holding’de 22 Ocak 2016 tarihinden bu yana Finans Grup Başkanı olarak görevini sürdüren Barış Oran kariyerini yurt dışında devam ettirmek üzere 11 Mayıs 2021 tarihi itibarıyla görevinden ayrılma kararı aldı.

Bir diğer görev değişimi ise Yapı Malzemeleri Grubu’nda gerçekleşti. 2 Nisan 2018 tarihinden bu yana Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grup Başkanlığı görevini yürüten Tamer Saka da kariyer tercihi doğrultusunda 11 Mayıs 2021 tarihi itibarıyla görevinden ayrılıyor.

Sabancı Holding’den yapılan açıklamada, “Sayın Barış Oran ve Tamer Saka’ya bugüne kadar Topluluğumuza sağlamış oldukları önemli katkılar ve özverili çalışmalar için teşekkür eder; hayatlarının bundan sonraki döneminde başarı ve mutluluklar diliyoruz” denildi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar