SANEL hisse senedinde açığa satış, kredili işlem yasağı ve brüt takas tedbiri

SANEL hisse senedinde 3 ay süreyle açığa satış ve kredili işlem yasağı ile brüt takas tedbiri uygulanacak... SANEL payında 3 ay süreyle açığa satış ve kredili işlem yasağı ile brüt takas tedbiri uygulanacak.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

SANEL payında 3 ay süreyle açığa satış ve kredili işlem yasağı  ile brüt takas tedbiri uygulanacak.

BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 70 inci maddesinin 2 nci  fıkrası, Borsalar ve Piyasa İşleticilerinin Kuruluş, Faaliyet, Çalışma  ve Denetim Esasları Hakkında Yönetmelik'in 35 inci maddesi ve Borsa İstanbul A.Ş. Borsacılık Faaliyetlerine İlişkin Esaslar
Yönetmeliği'nin 36 ncı maddesi ile 44 üncü maddesinin 2 nci fıkrası  hükümleri çerçevesinde SANEL payında 29/08/2019 tarihine kadar (bu  tarih de dahil olmak üzere) 3 ay süreyle açığa satış ve kredili işlem  yasağı ile brüt takas tedbiri uygulanacaktır."

 

  

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar