SASA hisse yorumu ve analizi

SASA, yurt dışında Paya Dönüştürülebilir Tahvil ihracı için yatırımcılarla sanal toplantılar düzenleyecek

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

SASA Polyester Sanayi A.Ş., yurt dışında Paya Dönüştürülebilir Tahvil ihracı için yurt dışında yerleşik hisse senedi ve sabit getirili menkul kıymet yatırımcılarıyla 8 Haziran 2021'den itibaren bir dizi sanal toplantı düzenlenmesi için BNP Paribas ve HSBC'yi yetkilendirdi.

SASA'dan yapılan açıklamaya göre, söz konusu sanal toplantıları takiben, piyasa koşullarına bağlı olarak Euro cinsinden, Reg S formatında, garantili teminatsız Paya Dönüştürülebilir Tahvil ihracı yapılabilecek

İhracın gerçekleşmesi halinde, ihraçtan elde edilecek gelirler, mevcut borçların yeniden finansmanı, mevcut ve gelecekteki yatırımların finansmanı ve genel kurumsal amaçlar için kullanılacak.

Açıklamada şu bilgiler verildi:

"Şirket aşağıdaki kişiler tarafından temsil edilecektir:

- Güven Kaya – SASA Yeni Yatırımlar Genel Müdür Yardımcısı

- Bülent Yılmazel – SASA Mali İşler ve Yatırımcı İlişkileri Grup Müdürü

- İbrahim M. Turhan – Quanta Finansal Danışmanlık Kurucu Başkanı

Talep üzerine kayıt linki ve detaylar paylaşılacaktır (kimlik doğrulaması ve geçerli tüm menkul kıymet yasalarına uygun olması şartıyla). Aday katılımcıların BNP Paribas veya HSBC'deki ilgili birimlerde çalışan (equity-linked) her zamanki hisse senedi işlem yetkililerine başvurmaları rica olunur."

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar