SASA’dan ABD’li firmayla anlaşma

SASA’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP’a yapılan açıklamada Amerikan Invista şirketi ile 935.000.000 TL’lik PTA Üretim Tesisi Yatırımı görüşmelerinin tamamlandığı belirtildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirketten yapılan açıklama şöyle;

'Daha önce kamuoyuna duyurduğumuz yatırım bedeli yaklaşık 935.000.000 USD ve 1.500.000 ton/yıl üretim kapasitesine sahip, Adana SASA tesislerinde gerçekleştireceğimiz PTA Üretim Tesisi Yatırımı görüşmeleri tamamlanmıştır. Bu kapsamda şirketimiz ile Amerikan Invista (Koch Industries) arasında lisans ve teknik hizmet anlaşması imzalanmıştır.

Yumurtalık arazisi ile ilgili görüşmeler de devam etmektedir.'

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar