Seğmen Kardeşler Gıda hissesinde üç ortaktan pay satışı
Seğmen Kardeşler Gıda'da üç ortak tarafından gerçekleştirilen pay satışları KAP'ta duyuruldu. Yusuf Seğmen, Oya Yener ve Ömer Seğmen toplam 16,55 milyon TL nominal değerli pay satışı gerçekleştirdi.
Abone ol
Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan bildirimlere göre, Seğmen Kardeşler Gıda paylarında şirket ortakları tarafından satış işlemleri gerçekleştirildi.
Yusuf Seğmen, 30 Haziran 2026 tarihinde pay başına 27,94 TL fiyattan toplam 8 milyon 770 bin TL nominal değerli pay satarken, işlem sonrasında şirketteki oy hakları oranı yüzde 2,35 seviyesine geriledi.
Oya Yener ve Ömer Seğmen de satış yaptı
Aynı tarihte Oya Yener de 27,94 TL fiyattan 2 milyon TL nominal değerli pay satışı gerçekleştirdi. Bu işlemin ardından Oya Yener'in şirket sermayesindeki payı yüzde 0,559 oldu.
Ömer Seğmen ise 27,94 TL fiyattan toplam 5 milyon 780 bin TL nominal değerli pay sattı. İşlem sonrasında şirketteki oy hakkı oranı yüzde 1,24 olarak gerçekleşti.
Toplam satış 16,55 milyon TL nominale ulaştı
Böylece üç ortak tarafından aynı gün gerçekleştirilen işlemler kapsamında toplam 16 milyon 550 bin TL nominal değerli SEGMN payı el değiştirmiş oldu.
Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.