Şekerbank'tan günde 8 TL'den başlayan taksitle kredi kampanyası

Şekerbank, bireysel müşterilerinin yeni yıl öncesi her türlü finansman ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olmak amacıyla kredi kampanyası başlattı. Şekerbank'ın yeni yıl kampanyası, 31 Aralık 2019'a kadar devam edecek.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şekerbank'ın yeni yıla özel başlattığı kampanya kapsamında günde 8 TL'den başlayan taksit seçenekleri ile 3 ay taksit erteleme imkanı da sunuluyor.

Şekerbank'ın yeni yıl kampanyası, 31 Aralık 2019'a kadar devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şekerbank Perakende ve Tarım Bankacılığı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu"Şekerbank olarak ihtiyaç sahiplerine yeni yıla girerken bütçelerini zorlamadan finansman imkânı sunmak istedik. Yeni yıl kredisi kampanyamız ile talep eden müşterilerimize taksit erteleme seçeneği sunarken, düşük tutarlı taksit imkanıyla da ödemelerini rahatça yapma fırsatı sağlayacağız" ifadelerini kullandı. 

 

SKBNK SEKERBANK T.A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 4.56
Satış 4.57
Değişim -0.03%
Son Değer 4.57
En yüksek 4.6
En düşük 4.54
Haftalık Değişim -4.3933%
Aylık Değişim 10.3864%
Yıllık Değişim 6.279%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar