Şirketten 'satılıyor' iddialarına açıklama geldi

İdealist Danışmanlık A.Ş. paylarının satışına ilişkin haberlerle ilgili şirketten açıklama geldi. KAP'a yapılan bildirimde söz konusu haberin doğru olmadığının altı çizildi...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şirketten yapılan açıklamada şöyle denildi:

Yatırımcılarımızdan gelen bildirimlerde bazı sosyal medya sitelerinde İdealist Danışmanlık A.Ş. paylarının satışına ilişkin haberler dolaştığı, söz konusu haberin doğru olup olmadığı hakkında açıklama talep edilmektedir.

Bu çerçevede şirketimiz payları ile ilgili herhangi bir görüşme yapılmadığını, kamuyu aydınlatma platformu, Şirket web adresi gibi resmi kanallardan açıklama gelmedikçe bu tarz asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar