Şişe Cam SISE hisse yorumu ve teknik analizi

Şişecam Topluluğu, cam yüzeylerdeki virüs ve bakterileri etkisiz hale getiren özel bir kaplama teknolojisi geliştirdiğini açıkladı. Bu haberin ardından şirket hissesinde yukarı yönlü hareketler göze çarptı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Şişecam, cam yüzeylerdeki virüs ve bakterileri etkisiz hale getiren özel bir kaplama teknolojisi geliştirdiğini açıkladı.

Bu gelişmenin ardından haftanın ilk işlem gününde Şişe Cam –SISE- hissesinde yukarı yönlü hareketler yaşandı.

Geçen hafta Cuma günü 5,74 liradan kapayan şirket payları, bugün en yüksek 6,16 liraya yükseldikten sonra saat 11.30 itibariyle yüzde 6’yı aşan kazançla 6,01 TL’den işlem görüyor.

45 yıllık AR-GE

Şişecam Topluluğu, cam yüzeylerdeki virüs ve bakterileri etkisiz hale getiren özel bir kaplama teknolojisi geliştirdiğini açıkladı. Salgına karşı sürdürülen mücadeleye katkı sağlayacak 'antimikrobiyal V-Block teknolojisi'ni hayata geçirdiklerini bildiren Şişecam Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, bu teknolojinin Şişecam’ın 45 yıllık Ar- Ge birikimi sayesinde iki ayda geliştirildiğini ifade etti.

 

SISE TURKIYE SISE VE CAM FABRIKALARI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 45.48
Satış 45.5
Değişim 0.46%
Son Değer 45.48
En yüksek 45.72
En düşük 45.1
Haftalık Değişim -4.7738%
Aylık Değişim -11.085%
Yıllık Değişim -0.742%

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar