Şişe Cam soruşturmasında önemli gelişme

Şişe Cam hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısı 18 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.’nin düzcam ürünlerinde haksız  fiyat artışlarında bulunduğu ve 4054 sayılı Kanun’u ihlal ettiği  iddiası üzerine yürütülen soruşturmada sözlü savunma aşamasına  gelindi. Bahse konu sözlü savunma toplantısı, 18 Ağustos 2021  tarihinde saat 10.30’da online olarak yapılacak.

Rekabet Kurulundan yapılan açıklamaya göre, toplantıya söz almak üzere  katılmak isteyen şikâyetçi ve üçüncü kişilerin, “Rekabet Kurulu Nezdinde Yapılan Sözlü Savunma Toplantıları Hakkında Tebliğ” uyarınca,  toplantı konusu ile ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve  belgeleri içeren dilekçeyle 11 Ağustos 2021 günü mesai saati sonuna  kadar Rekabet Kurumuna başvurmaları gerekiyor. 

Açıklamada şöyle denildi:

"Sözlü savunma toplantısına dinleyici olarak katılmak isteyenler,  toplantıyı online olarak takip edebileceklerdir. Bu amaçla Rekabet Kurumu web sitesindeki yönlendirmelere uygun olarak, en geç toplantı saatinden yarım saat öncesine kadar katılım formunun doldurulması  gerekmektedir. "

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar