Smartkis Yazılım halka arz edildi

Borsa Istanbul'da işlem görmeye devam eden Kafein Teknoloji'nin  yüksek teknoloji bileşenleri kullanarak müşterileri için iş  çözümleri üreten iştiraki Smartkis Yazılım A.Ş. halka arz edildi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Kurumlara uzman kadrosu ile yazılım geliştirme ve danışmanlık  hizmetleri vermek amacı ile 2006 yılında kurulan Smartiks, 2018  yılının Mayıs ayında Kafein Teknoloji iştirakleri arasına katıldı.

Uluslararası iş birlikleri ile köklü yazılım geleneklerini modern  bir anlayışla günümüz teknoloji ve hızlı üretim ihtiyaçlarına göre  şekillendiren Smartiks  müşteri ilişkileri yönetim sistemleri, iş  zekası, e-ticaret uygulamaları ve mobil uygulamalar konularında,  bugüne kadar birçok ulusal ve uluslararası projeye imza attı.

Smartiks'in hizmet verdiği şirketler arasında; Türk Hava Yolları, Aygaz, Opet, Akbank, Allianz, BKM, ERGO, Yapı Kredi, Türkiye Finans, Amerikan Hastanesi, Sabancı Üniversitesi, Hedef Filo, Pepsico, Banvit, Pfizer, Bayer, Abdi İbrahim, Eczacıbaşı, Borusan Holding, Unilever, Rönesans Holding, Toyota, Arçelik, Migros, Carefour SA, Vodafone, Turkcell gibi pek çok  ulusal ve global markalar yer alıyor.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa Hisse Yorumları
Yorumlar