SPK haftalık bülteninde hangi kararlar alındı?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Papilon Savunma-Güvenlik Sistemleri Bilişim Mühendislik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret'in pay başına 4,4 liradan halka arzını onayladı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

SPK haftalık bültenine göre, kurul, Türk Prysmian Kablo ve Sistemler'in 75 milyon lira tutarındaki bedelli sermaye artırımı başvurusunu, YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret'in 1 milyar lira, Akbank'ın 30 milyar lira tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusunu, Papilon Savunma-Güvenlik Sistemleri Bilişim Mühendislik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret'in pay başına 4,4 liradan halka arzını, Ünlü Menkul Değerler AŞ Angora Varlık Finansmanı Fonunun 15 milyon lira tutarındaki varlığa dayalı menkul kıymet ihracı başvurusunu onayladı. SPK, Alnus Yatırım Menkul Değerler'e ise 38 bin 308 lira idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar