SPK, o hissede 7 kişiye ceza kesti

SPK, Seyitler Kimya hissesinin arz ve talebi ile fiyatı hakkında yanıltıcı izlenim uyandırdığı belirlenen 7 kişiye toplamda 437 bin 768 lira para cezası kesti...

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sermaye Piyasaları Kurulu (SPK) yayınladığı bültende Seyitler Kimya Sanayi A.Ş. (SEYKM) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemler ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda 7 kişiye para cezası kestiğini duyurdu.

Buna göre; Seyitler Kimya Sanayi (SEYKM) pay piyasasının arz ve talebi ile fiyatı hakkında yanıltıcı izlenim uyandırdığı belirlenen Sefer Külük'e 212 bin 264 lira, Erkan Yılmaz'a 66 bin 897 lira, İsmail Külük'e 33 bin 763 lira, Hakan Yıldız, Tahsin Arslan, Aysel Çöpbacak ve Ahmet Memiş'e de 30 bin 961'er lira olmak üzere, toplamda 437 bin 768‬ lira para cezası uygulanmasına karar verdi.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar