SPK'dan Akfen Holding'e onay çıktı

Sermaye Piyasası Kurulu, Akfen Holding'in 600 milyon lira tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusunu onayladı. Öte yandan SPK, Atlantik Petrol Ürünleri Ticaret ve Sanayi ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda 2 kişi hakkında suç duyurusu yapılmasına karar verdi.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

SPK haftalık bültenine göre, kurul Güneş Sigorta'nın 270 milyon lira, Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi'nin 74 milyon lira tutarındaki bedelli sermaye artırımı başvurusunu, Fonet Bilgi Teknolojilerinin 22 milyon lira tutarındaki bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu, Şekerbank'ın 500 milyon lira, Doruk Faktoring'in 120 milyon lira, Akfen Holding'in 600 milyon lira, Destek Faktoring'in 120 milyon lira tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusunu onayladı.

Öte yandan SPK, Atlantik Petrol Ürünleri Ticaret ve Sanayi ile ilgili olarak yapılan inceleme sonucunda 2 kişi hakkında suç duyurusu yapılmasına karar verdi.

 

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar