SPK'dan iki yeni halka arza onay

Sermaye Piyasası Kurulu, Boğaziçi Beton ve ATP Bilgisayar'ın halka arzını onayladı. Bültene göre, Boğaziçi Beton'un hisse başı 3,50 lira ve ATP'nin ise 24 lira fiyat üzerinden halka arz başvuruları onaylandı.

Abone ol
Abone ol Haberi dinle

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yayımladığı bültenle Boğaziçi Beton Sanayi ve ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. halka arz başvurusunun onaylandığını duyurdu.

Bültene göre, Boğaziçi Beton'un hisse başı 3,50 lira ve ATP'nin ise 24 lira fiyat üzerinden halka arz başvuruları onaylandı.

Boğaziçi Beton sermayesinin 280 milyon TL’den 380 milyon TL’ye çıkarılması nedeniyle bedelli olarak artırılacak 100 milyon TL nominal değerli payları ve şirket ortaklarından Ayşe Zengin’in sahip olduğu 14 milyon TL nominal değerli 14 milyon adet pay halka arz edilecek.

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'nin ise 30 milyon TL olan çıkarılmış sermayesi 37,5 milyon TL'ye bedelli olarak artırılarak 7,5 milyon TL nominal değerli 7,5 milyon pay halka arz edilecek.

SPK, 6 şemsiye fonun kuruluşuna izin verdi

Sermaye Piyasası Kurulu(SPK), 6 şemsiye fonun kuruluşuna izin verdi. SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, kurulacak fonlar şunlar:

Nurol Portföy Yönetimi A.Ş. Borçlanma Araçları Şemsiye Fonu
Nurol Portföy Yönetimi A.Ş. Para Piyasası Şemsiye Fonu
Nurol Portföy Yönetimi A.Ş. Kıymetli Madenler Şemsiye Fonu
Nurol Portföy Yönetimi A.Ş. Katılım Şemsiye Fonu
Nurol Portföy Yönetimi A.Ş. Serbest Şemsiye Fon
Aura Portföy Yönetimi A.Ş. Serbest Şemsiye Fon

Yasal Uyarı Notu: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Kategoriler Borsa
Yorumlar